New Season – New Menu

New Season – New Menu

Καλωσορίζουμε τη χειμερινή σεζόν με το νέο menu του Kerouac.

Ο chef Δημήτρης Τσανανάς μαζί με την ομάδα του Kerouac επιμελήθηκε το νέο μας menu και αναφερόμενος σε αυτό, μας παραθέτει μερικές λεπτομέρειες μέσα από τις οποίες εμπνεύστηκε τα νέα πιάτα:

“Στο Kerouac δεν αλλάζουμε το menu…. προσπαθούμε αλλάζοντας ορισμένα πιάτα, να δώσουμε στο πελάτη μας να καταλάβει το ενδιαφέρον μας για αυτόν και δουλεύουμε όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Έτσι λοιπόν το πρώτο βήμα γίνεται με την εναλλαγή στα εποχικά προϊόντα, στοχεύοντας στην ποιότητα, σε μια προσπάθεια να αποτυπώσουμε τις ιδιαίτερες γεύσεις του χειμώνα.

Στην συνέχεια δίνουμε “ερεθίσματα’’ στον πελάτη με πιάτα , τα οποία κεντρίζουν το ενδιαφέρον του μέσα από σύγχρονες τεχνικές αλλά και πρωτοποριακές ιδέες.

Στα επόμενα βήματα μπαίνει η αγάπη για αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε να δώσουμε ένα γευστικό αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει γαστρονομικές προκλήσεις και θα ξυπνήσει μνήμες οι οποίες θα μείνουν στην γευστική παλέτα τoυ πελάτη για πάντα.

Εν κατακλείδι η ομάδα μας έχει ένα και μονό στόχο.
Το Kerouac να είναι προορισμός και η κάθε επίσκεψη στο χώρο μας να είναι ξεχωριστή”

Στην κουζίνα του Kerouac θα βρείτε πλέον μοναδικά στοιχεία που ικανοποιούν κάθε επιθυμία!

Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το ζεστό περιβάλλον μας, δοκιμάζοντας και παραθέτοντας την γνώμη σας στα σχόλια του site μας.

Καλό χειμώνα!

Η ομάδα του Kerouac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New Season – New Menu
Scroll to top